Abstrak
Мақолада Самарқанд вилоятида умумий овқатланиш соҳасини инновацион ривожлантириш стратегиясини амалга ошириш механизм ёритилган бўлиб, стратегик режалаштириш жараёни, стратегияни амалга ошириш механизми комплекс, тизимли, дастурий-мақсадли ва ресурс ёндашуви асосида кўрсатиб берилган
Bibliografik manbalar
Томпсон А.А., Стрикленд А. Дж. Стратегический менеджмент. Искусство разработки и реализации стратегии: Учебник для вузов/ Пер. с англ. под ред. Л.Г. Зайцева, М.И. Соколовой. − М.: Банки и биржи, ЮНИТИ, 2006. - 576 с.
Шарипов Т.С., Абдукаримов Б.А. Умумий овқатланиш: ҳолати, муаммо ва ечимлар. Монография. – Тошкент: Иқтисодиёт, 2011
Шарипов Т.С. Овқатланиш хизматлари бозорида рақобатбардошлик масалалари. // Иқтисодиёт ва инновацион технологиялар. № 1, январь-февраль, 2017 йил. 1-7-б.
Йўлдошев Н.Қ., Мирсаидова Ш.А., Гольдман Е.Д. Инновацион менежмент. Дарслик. – Т.: Иқтисодиёт, 2011. – 312 б.
Ибодов, К. М, (2021). Самарқанд вилояти ресторан хизматлари соҳаси рақобатбардошлигини оширишнинг маркетинг стратегияси. // Iqtisodiyot va taʼlim, (2), 147–154. https://cedr.tsue.uz/index.php/journal/article/view/84
Mirzayev Q.J. va boshq. Restoran menejmenti. O‘quv qo‘llanma. – S.: Turon nashr, 2020-y. –332 b.
Трофимов О.В. Формирование эффективных инновационных стратегий предприятий: проблемы и решения Текст / О.В. Трофимов. // Экономические науки. Экономика и управление. – 2010. – №9 (70).
Ibodov, K.M.(2022) Competitiveness of Restaurant Services of Samarkand Region: 7P’s and CSI Approach. American Journal of Economics and Business Management. ISSN: 2576-5973, Vol 5, No. 6, 2022. 50-57pp.
Ибодов, К. (2022) Ресторан хизматлари соҳасида инновацияларнинг таснифланиши. //Iqtisodiyot va taʼlim, 23(6), 74–79. https://cedr.tsue.uz/index.php/ journal/article/view/815
Ибодов, К. (2022). Ресторан хизматлари соҳасини тадқиқ этишнинг назарий-методологик жиҳатлари. // Iqtisodiyot va taʼlim, 23(4), 327–332. https://cedr.tsue.uz/index.php/journal/article/view/603.
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.
Copyright (c) 2023 Iqtisodiyot va taʼlim