УМУМИЙ ОВҚАТЛАНИШ СОҲАСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ СТРАТЕГИЯСИНИ АМАЛГА ОШИРИШ МЕХАНИЗМИ
PDF

Kalit so‘zlar

Инновацион стратегия
умумий овқатланиш соҳаси
стратегик режалаштириш
технологик менежмент
лойиҳаларни бошқариш

Qanday qilib iqtibos keltirish mumkin

Сиддиқов, А. (2023). УМУМИЙ ОВҚАТЛАНИШ СОҲАСИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ СТРАТЕГИЯСИНИ АМАЛГА ОШИРИШ МЕХАНИЗМИ. Iqtisodiyot Va taʼlim, 24(1), 306–311. https://doi.org/10.55439/ECED/vol24_iss1/a47

Abstrak

Мақолада Самарқанд вилоятида умумий овқатланиш соҳасини инновацион ривожлантириш стратегиясини амалга ошириш механизм ёритилган бўлиб, стратегик режалаштириш жараёни, стратегияни амалга ошириш механизми комплекс, тизимли, дастурий-мақсадли ва ресурс ёндашуви асосида кўрсатиб берилган

https://doi.org/10.55439/ECED/vol24_iss1/a47
PDF

Bibliografik manbalar

Томпсон А.А., Стрикленд А. Дж. Стратегический менеджмент. Искусство разработки и реализации стратегии: Учебник для вузов/ Пер. с англ. под ред. Л.Г. Зайцева, М.И. Соколовой. − М.: Банки и биржи, ЮНИТИ, 2006. - 576 с.

Шарипов Т.С., Абдукаримов Б.А. Умумий овқатланиш: ҳолати, муаммо ва ечимлар. Монография. – Тошкент: Иқтисодиёт, 2011

Шарипов Т.С. Овқатланиш хизматлари бозорида рақобатбардошлик масалалари. // Иқтисодиёт ва инновацион технологиялар. № 1, январь-февраль, 2017 йил. 1-7-б.

Йўлдошев Н.Қ., Мирсаидова Ш.А., Гольдман Е.Д. Инновацион менежмент. Дарслик. – Т.: Иқтисодиёт, 2011. – 312 б.

Ибодов, К. М, (2021). Самарқанд вилояти ресторан хизматлари соҳаси рақобатбардошлигини оширишнинг маркетинг стратегияси. // Iqtisodiyot va taʼlim, (2), 147–154. https://cedr.tsue.uz/index.php/journal/article/view/84

Mirzayev Q.J. va boshq. Restoran menejmenti. O‘quv qo‘llanma. – S.: Turon nashr, 2020-y. –332 b.

Трофимов О.В. Формирование эффективных инновационных стратегий предприятий: проблемы и решения Текст / О.В. Трофимов. // Экономические науки. Экономика и управление. – 2010. – №9 (70).

Ibodov, K.M.(2022) Competitiveness of Restaurant Services of Samarkand Region: 7P’s and CSI Approach. American Journal of Economics and Business Management. ISSN: 2576-5973, Vol 5, No. 6, 2022. 50-57pp.

Ибодов, К. (2022) Ресторан хизматлари соҳасида инновацияларнинг таснифланиши. //Iqtisodiyot va taʼlim, 23(6), 74–79. https://cedr.tsue.uz/index.php/ journal/article/view/815

Ибодов, К. (2022). Ресторан хизматлари соҳасини тадқиқ этишнинг назарий-методологик жиҳатлари. // Iqtisodiyot va taʼlim, 23(4), 327–332. https://cedr.tsue.uz/index.php/journal/article/view/603.

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Copyright (c) 2023 Iqtisodiyot va taʼlim