TECHNOLOGY OF IMPLEMENTATION STRATEGY OF DEVELOPMENT OF THE SPHERE OF CATERING
PDF (O'zbekcha)

Keywords

Innovation strategy
public catering
strategic planning
technological management
project management

How to Cite

Siddikov А. (2023). TECHNOLOGY OF IMPLEMENTATION STRATEGY OF DEVELOPMENT OF THE SPHERE OF CATERING. Economics and Education, 24(1), 306–311. https://doi.org/10.55439/ECED/vol24_iss1/a47

Abstract

The article highlights the process of strategic planning, the mechanism for implementing an innovative strategy for the development of the public catering sector of the Samarkand region based on an integrated, systemic, program-targeted and resource approach.

https://doi.org/10.55439/ECED/vol24_iss1/a47
PDF (O'zbekcha)

References

Томпсон А.А., Стрикленд А. Дж. Стратегический менеджмент. Искусство разработки и реализации стратегии: Учебник для вузов/ Пер. с англ. под ред. Л.Г. Зайцева, М.И. Соколовой. − М.: Банки и биржи, ЮНИТИ, 2006. - 576 с.

Шарипов Т.С., Абдукаримов Б.А. Умумий овқатланиш: ҳолати, муаммо ва ечимлар. Монография. – Тошкент: Иқтисодиёт, 2011

Шарипов Т.С. Овқатланиш хизматлари бозорида рақобатбардошлик масалалари. // Иқтисодиёт ва инновацион технологиялар. № 1, январь-февраль, 2017 йил. 1-7-б.

Йўлдошев Н.Қ., Мирсаидова Ш.А., Гольдман Е.Д. Инновацион менежмент. Дарслик. – Т.: Иқтисодиёт, 2011. – 312 б.

Ибодов, К. М, (2021). Самарқанд вилояти ресторан хизматлари соҳаси рақобатбардошлигини оширишнинг маркетинг стратегияси. // Iqtisodiyot va taʼlim, (2), 147–154. https://cedr.tsue.uz/index.php/journal/article/view/84

Mirzayev Q.J. va boshq. Restoran menejmenti. O‘quv qo‘llanma. – S.: Turon nashr, 2020-y. –332 b.

Трофимов О.В. Формирование эффективных инновационных стратегий предприятий: проблемы и решения Текст / О.В. Трофимов. // Экономические науки. Экономика и управление. – 2010. – №9 (70).

Ibodov, K.M.(2022) Competitiveness of Restaurant Services of Samarkand Region: 7P’s and CSI Approach. American Journal of Economics and Business Management. ISSN: 2576-5973, Vol 5, No. 6, 2022. 50-57pp.

Ибодов, К. (2022) Ресторан хизматлари соҳасида инновацияларнинг таснифланиши. //Iqtisodiyot va taʼlim, 23(6), 74–79. https://cedr.tsue.uz/index.php/ journal/article/view/815

Ибодов, К. (2022). Ресторан хизматлари соҳасини тадқиқ этишнинг назарий-методологик жиҳатлари. // Iqtisodiyot va taʼlim, 23(4), 327–332. https://cedr.tsue.uz/index.php/journal/article/view/603.

Creative Commons License

This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 4.0 International License.

Copyright (c) 2023 Economics and education